Giresun'da İlk Defa Canlı Cerrahi Hastanemizde Gerçekleşti
26 Şubat 2018

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Şebnem ALANYA TOSUN ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet SİPAHİ'nin Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği ile birlikte düzenlediği "Doğu Karadeniz Ürojinekoloji Günleri " 24 Şubat'ta oturumlar şeklinde Giresun Üniversitesi Rektörlük Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda ve 25 Şubat 'ta "Canlı Cerrahi" oturumu olarak Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet COŞKUN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan ÇELİK ve Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Mete ITİL'in açılış konuşmaları ile başlayan sempozyuma Samsun, Sivas, Trabzon, Tokat, Rize gibi çevre illerdeki hekimlerden yoğun ilgi mevcuttu. Başhekim V. Uzm. Dr. Azime BULUT, Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen "Canlı Cerrahiler" oturumuna ev sahibi olmaktan mutluluk duyduğunu, bölgemizde bir ilk olduğunu ve yoğun emek sonrası başarı ile gerçekleştiğini vurguladı. Ankara Tip Fakültesi'nden Prof. Dr. Fulya DÖKMECİ, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Tarik YALÇIN, Ege Tip Fakültesi'nden Prof .Dr. Ismail Mete ITİL ve İstanbul Tıp Fakültesinden Doç. Dr. Cenk YAŞA ,Doç. Dr. Özgur YENİEL ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nden Doç. Dr. Kadir ÖNEM tarafından başarı ile gerçekleştirilen ameliyatlar ile hastalarımız şifa buldu.

a975205e-3eb8-48c4-afe4-10d3c61b61af.jpg

_ERH2707.JPG