T.C. Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIM PERSONELİNİN SÜREKLİ İŞCİ KADROSUNA GEÇİŞ SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI KESİN LİSTESİ

Güncelleme Tarihi: 30/03/2018

Grü Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Personelinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçiş Sözlü Sınavı sonuçları EK-1 kesin listede yer almaktadır.

Sınava girip BAŞARILI olan adayların arşiv araştırmaları Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halen yürütülmektedir. Arşiv araştırma sonucu olumsuz çıkan ve yanlış beyanda bulunan başvuru sahipleri, öngörülen şartları taşımaya devam etmediğinden sürekli işçi kadrolarına geçiş süreci aşamalarında tespiti halinde tekrar elenecektir.

EK-1 Sözlü Sınav Sonuçlarına Ait Kesin Liste..xls