T.C. Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sağlık Bakan Yardımcımız Hastanemizi Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi: 14/06/2018

İlimize bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Sağlık Bakan Yardımcımız Dr.Ahmet Baha ÖĞÜTKEN hastanemizi ziyaret etmiştir.Ziyarete Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hasan H. Arslantürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin ve hastane yöneticimiz eşlik etti. .Hastanemizin işleyişi ile ilgili bilgiler alan Sayın Bakan Yardımcımız hastanemize yeni açılacak branşlarla ilgili desteklerinin süreceğini belirtti.