Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 09/01/2018

MURAT TURAN 2.jpg

Murat TURAN

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

1980 yılında Bulancak’ta doğdu. İlkokul ve ortaokulu Bulancak’ta, liseyi Piraziz Sağlık Meslek Lisesinde okudu. Atatürk Üniversitesi Erzincan MYO Endüstriyel Elektronik, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünü bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimine devam ediyor. İlk göreve 2002 yılında Diyarbakır/Dicle Sağlık Ocağında Sağlık Memuru olarak başladı. 2004 yılında Giresun’un Yağlıdere ilçesi Sağlık Ocağına Sağlık Memuru olarak atandı. Aynı yıl Giresun Sağlık Müdürlüğü Disiplin ve Hukuk Birim Amirliğine getirildikten sonra, 2010’da Giresun Sağlık Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Sağlık İstatistikleri Şube Müdürlüğü görevine başladı. 2012 yılında Giresun Sağlık Müdürlüğü Araştırma, Sağlığın Geliştirilmesi, Sağlık Bilgi Sistemleri ve Halk Sağlığı Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 2015’den 2017’nin Aralık ayına kadar Giresun Sağlık Müdür Yardımcılığı yaptı. 2017’nin Aralık ayında Sağlık Bakanlığı-GRÜ Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne atandı.