ÇOCUK KARDİYOLOJİ DOKTORUMUZDAN ÖNEMLİ HİZMETLER
30 Temmuz 2019

Hastanemize çocuk kardiyoloji uzmanı olarak atanan Uzm.Dr.Seyyit Bahaettin ÖNCÜ, 19 aydır kurumumuzda görev yapmakta olup bu süreçte 10 bin hastayı muayene etmiş ve ekokardiyografi işlemi ile değerlendirmiştir. Yaklaşık 100 çocuk hastayı ameliyat etmiş ve 50 hastaya anjiyografi işlemi uygulamış bulunmaktadır.

Çevre il ve ilçelerden gelen hastaların sayısıda oldukça fazladır. Bu hastalarımızın bazıları kalp ameliyatı bazıları ise anjiyografi ile tedavi edilerek sağlıklı bir şekilde taburcu edilmiştir. Hastanemizde tedavi gören en küçük hastamız 3 aylık bir bebek, en büyük hastamız ise 36 yaşında bir yetişkindir.

Hastanemizde birçok kalp hastalığının ameliyatsız şekilde, anjiyografi yöntemi ile tedavisi yapılmakta olup devam eden süreçte hastalarımızın sağlığına kavuşması için her türlü tıbbi tedaviyi uygulamayı ve ilimizi çocuk kardiyoloji alanında bölgenin merkezi haline getirmeyi planlamaktayız.