Laktasyon Polikliniğimiz Bölgeye Hizmet Veriyor
06 Eylül 2019

Laktasyon Polikliniğimiz Bölgeye Hizmet Veriyor

20190805_212608.jpg

Trabzon’da yaşayan Hanife Ata, hastanemizin Laktasyon polikliniğinden yardım almış bir arkadaşının vasıtasıyla bizimle iletişime geçerek hastanemizi bebeği ile ziyaret etti. Hastanemizde bir gün misafir ettiğimiz Hanife Ata’nın bebeğinin soruna yönelik gerekli Laktasyon hizmeti verilerek memnun bir şekilde hastanemizden ayrılması sağlandı.

Bebek Dostu Hastane olarak, anne adaylarına gebelikten başlayarak emzirme eğitimi vermekteyiz. Doğumdan itibaren ilk yarım saatte bebeğin annesiyle ten temasının sağlanması ve emzirilmesi başarılı bir emzirme sürecinin ilk adımını oluşturmaktadır. Herhangi bir nedenle emzirilemeyen bebekler için mutlaka sorun odaklı doğru yaklaşımda bulunmak bebeğin sonraki aşamada emzirilebilmesi ve annenin süt üretiminin sürekliliği açısından çok önemlidir. Probleme yönelik uygun danışmanlık alamayan anne ve bebekler ne yazık ki emzirme süreçlerinde problem yaşayabilmektedir. Emzirme konusunda karşılaşabileceğiniz her türlü problemde hastanemizin Laktasyon Polikliniğinden hizmet alabilirsiniz.

GRÜ Kadın Doğum ve Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Laktasyon Polikliniğimiz hem İlimize hem de bölgeye hizmet vermektedir.