T.C. Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 09/01/2018

NURAY 2.jpg

Nuray YILMAZ

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1974 Giresun doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Giresun'da tamamladı. 1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ebelik bölümünden mezun olmuştur. 2012 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu ebelik bölümünde lisansını tamamlamıştır. 1992-2002 yılları arasında Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde çalıştı. 2003-2012 yılları arasında Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çocuk servisi hemşireliği, 2012-2015 yılları arasında yine aynı hastanede kalite yönetim direktörlüğü görevini yürütmüştür. Hastanemizde 2015 yılı Ocak ayında atandığı Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.