Sağlıkta Kalite Standardı Denetlememiz Gerçekleşti
06 Kasım 2017

Sağlıkta Dönüşüm Programının ana bileşenlerinden biri olan “Nitelikli ve etkili sağlık hizmeti için kalite ve akreditasyon” ilkesine yönelik çalışmalardan biri de Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleridir. Bu amaçla; 27.06.2015 tarihli ve 29399 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmeliğin 6. Maddesinin 3. Fıkrasında yer alan

“Değerlendirmeler her yıl, Bakanlığın belirlediği tarihlerde Bakanlıkça yapılır.” hükmü gereğince hastanemiz 25.10.2017 Çarşamba günü T.C.Sağlık Bakanlığı Kalite Denetmenleri Ayşegül ÇOPUR ÇİÇEK,Gülten KELOĞLU,Hüsniye ALTUN,Çağlar YILMAZ BAŞULAŞ tarafından denetlenmiştir.

Hastanemiz personeline yönelik sunum ile başlayan denetleme hastanemiz birimlerinin yerinde denetlenmesi ve kapanış toplantısı ile son buldu.Hastane Yönetici V.Dr.Serkan SEVEN özverili çalışmlardan dolayı tüm personelimize teşekkür etti.

_ERH1005.JPG