Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Ahmet DEMİRCAN'ın 10 Kasım Mesajı

Güncelleme Tarihi: 10/11/2017

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 79’uncu yıl dönümünde minnet ve şükranla yad ediyorum.

İşgalcilere karşı verdiği milli mücadele, bugünümüz ve geleceğimiz için ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Milletimiz bu ruhla, 15 Temmuz kalkışmasında demokrasi ve Cumhuriyeti korumasını bilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılı hedeflerimize, onun gösterdiği idealler doğrultusunda kararlılıkla ilerliyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve bütün ecdadımızı şükranla anıyorum.