HASTANEMİZDE BİR İLK DAHA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
18 Ocak 2018

5 yıllık evli olup, bebek özlemi ile hastanemize başvuran 27 yaşındaki Fahriye Dikici, halk arasında “Aşılama Tedavisi” olarak bilinen “Ovülasyon İndübiyonu ve İntrauterin İnseminasyon” yöntemiyle ilk seferde gebe kaldı ve sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Kısırlık tedavisinin ardından annelik özlemi sona eren Fahriye Dikici ve eşi İbrahim Dikici’yi ziyaret eden Başhekimimiz Uzm. Dr. Azime Bulut, hastanın tedavisini takip eden ve doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Şebnem Alanya Tosun ile hastane yöneticilerimiz, aileyi ziyaret ettiler.

Aileyi ziyaretinde bir açıklama yapan Başhekimimiz Uzm. Dr. Azime Bulut, halk arasında aşılama tedavisi olarak bilinen “Ovülasyon İndübiyonu ve İntrauterin İnseminasyon” yönteminin Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarıyla yapılmaya devam ettiğini, annenin tedavi ve gebelik sürecinin takiplerinin sorunsuz geçtiğini belirtip, “Ailenin mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

KADIN-2.JPG