Dr.Öğr.Üyesi Şebnem ALANYA TOSUN 3. Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi'nde Ürojinekoloji Oturum Başkanlığı yaptı.
22 Kasım 2020

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Alanya Tosun hocamız, bu yıl online düzenlenen 3. Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi'nde Ürojinekoloji oturumuna Oturum Başkanlığı yaptı. Kadınlarda idrar kaçırma, rahim, idrar kesesi gibi organların sarkması ve bu durumların ilaç veya gerektiğinde operasyon ile tedavisinin tartışıldığı Ürojinekoloji oturumunda hastaların yaşam kalitesinin nasıl arttırılabileceği amaçlandı. Artan yaş, artan doğum sayısı ve menopoz ile birlikte bu tür şikayetlerin arttığı, ancak çözümsüz olmadığı vurgulandı. Ulusal platformda hem Eğitim Araştırma Hastanemiz hem de Giresun Üniversitesi'ni temsil eden, hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

Şebnem Alanya TOSUN.jpeg