Yabancı Ülke Öğrencileri Hastanemizi Ziyaret Etti
02 Ağustos 2021

Hasan Kalyoncu Üniversitesinin yürüttüğü GRÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akademisyenleri  Doç. Dr. Eda ŞAHİN ve Doç. Dr. Emel Bahadır YILMAZ’ın dahil olduğu Better & Effective Nursing Education For İmproving Transcultural Nursing Skills (BENEFİTS) Projesinin Giresun toplantısına Slovenya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika’dan akademisyenler ve öğrenciler Erasmus-Avrupa Birliği projesi kapsamında hastanemize 29/07/2021 tarihinde ziyaret etmişlerdir. Ziyaretçilerimize Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Şebnem ALANYA TOSUN tarafından hastanemizi tanıtan ve kültürlerarası hemşirelikte karşılaşılan sorunlar ile ilgili sunum yapılmıştır. Sunum bitiminde Başhekim Yardımcısı Dr. Serkan SEVEN, Dr. Öğretim Üyesi Şebnem ALANYA TOSUN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek ELİFOĞLU ve Eğitim Hemşiresi Özge EREN tarafından hastanemizde saha gezisi yapılarak program sonlandırılmıştır.

WhatsApp Image 2021-08-02 at 16.02.26.jpeg

WhatsApp Image 2021-08-02 at 16.02.57.jpeg