T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım Personelinin Sürekli İşci Kadrosuna Geçiş Sözlü Sınav Sonuçları Kesin Listesi

Güncelleme Tarihi: 25/03/2020

Grü Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Personelinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçiş Sözlü Sınavı sonuçları EK-1 kesin listede yer almaktadır.

Sınava girip BAŞARILI olan adayların arşiv araştırmaları Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halen yürütülmektedir. Arşiv araştırma sonucu olumsuz çıkan ve yanlış beyanda bulunan başvuru sahipleri, öngörülen şartları taşımaya devam etmediğinden sürekli işçi kadrolarına geçiş süreci aşamalarında tespiti halinde tekrar elenecektir.

EK-1 Sözlü Sınav Sonuçlarına Ait Kesin Liste..xls