Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Zuhal Yılmaz.jpg

Zuhal YILMAZ KIRBAŞ

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1994 yılında Giresun’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Giresun’ da tamamladı. 2016 yılında Ordu Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’ nden mezun oldu.

Ardından, Giresun' da özel bir hastanede hemşire olarak çalıştı. 2017 yılında Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon Eğitimi aldı. Bu eğitimin ardından Giresun'da özel bir sağlık meslek lisesinde Sağlık Meslek Dersi Öğretmeni olarak çalıştı. Ardından, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ nde hemşire olarak görev yaptı.

2018 yılında Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne atandı. 2019 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’ nden mezun oldu. Kastamonu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tezsiz İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programını tamamlayarak, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Sorumlusu, Kalite ve Verimlilik birim çalışanı olarak görev yaptı.

Halen Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi Bölümü’ nde Tezli Yüksek Lisans yapmaktadır. Ayrıca Stratejik Yönetim Sistemleri Eğitimi Sertifikası, Kalite Mühendisliği/ Yöneticiliği Eğitimi Sertifikası, MEB Aile Danışmanlığı Sertifikası, Konya Selçuk Üniversitesi-Eğitim Hemşireliği Sertifikası, ISO 18001 OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi Eğitim Sertifikası, ISO 9001:2008 İç Denetçi Eğitimi Sertifikası, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Sertifikası bulunmaktadır.

15 Mart 2023 tarihi itibariyle hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.