T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 01/07/2019

FATİH 2.jpg

Fatih Süleyman TATLI

İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

1984 yılında Giresun’un Bulancak ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bulancak’ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi lisans eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ön lisans, Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Halen Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih bölümünde yüksek lisansına devam etmektedir. 2005 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde SSK Hastanesinde V.H.K.İ. olarak göreve başladı. 2008 yılında Bulancak Devlet Hastanesine atandı. 2013-2017 yıllarında Giresun Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliğinde uzman olarak görev yaptı. 06.12.2017 tarihinde Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak atandı.