17 Temmuz 2024

Hastanemiz Uluslararası Hasta Birimi, Sağlık Turizmi, Turistin Sağlığı, Uluslararası Sağlık alanında yapılan işbirliği anlaşmaları çerçevesinde sağlık hizmeti almak amacıyla başvuran tüm yabancı uyruklu hastalara ilişkin iş ve işlemlerini yürütmektedir.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Uluslararası hastaların çekim merkezi olmayı hedefliyoruz. Bilgi, tecrübe ve modern teknoloji olanaklarımızla Uluslararası hastalarımızın da sağlıkla ilgili gereksinimlerini karşılayarak daha kaliteli ve etkin sağlık hizmeti sunmayı ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Son teknolojik cihazlar, deneyimli ekibimiz, özverili güler yüzlü çalışanlarımızla Sağlık turizmi kapsamında kliniklerimizde hizmet verilmektedir. Bilimsel ve etik yaklaşımımızla din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin hastalarımıza en iyi tedavi seçeneklerini sunuyoruz.