Çocuk Cerrahisinde Hastanemiz Yüz Güldürüyor
06 Kasım 2017

Hastanemizde çocuk hastalara da laparoskopik (kapalı) ameliyatlar yapılmaya başlandı.

Hastaneye yeni atanmasına rağmen başarılı ameliyatları ile adından söz ettiren Çocuk Cerrahi Uzmanı Doktor Meltem Tokel Kayış’a başvuran hastaya laparoskopik tek delik ile çift taraflı fıtık ameliyatı, bir diğer vakaya da acil olarak üç delik ile laparoskopik apandisit ameliyatı başarıyla yapıldı.

Çocuk Cerrahi Uzmanı Doktorumuz Meltem Tokel Kayış tarafından; “Halk arasında kansız veya bıçaksız ameliyat olarak bilinen kapalı (laparoskopik) ameliyat hastaların daha kısa sürede iyileştiği bilimsel bir gerçektir. Ayrıca laparoskopik vakalarda hastada bıçak kesisi olmaz, bunlara izsiz ameliyatlar denir, kozmetik sonuçları yüz güldürücüdür” şeklinde açıkladı.

_ocuk_cerrahi.jpg