Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanımız Dr.Kazim ÇEBİ poliklinik hizmeti vermeye başlamıştır
09 Aralık 2021

Hastanemizde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzman Doktorumuz poliklinik hizmeti vermeye başlamıştır.

Özgeçmiş:
1963 Ordu doğumlu olan Çebi, ilk ve orta öğrenimini Ordu'da yapmıştır.
Samsun On dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini 1988 yılında bitirmiş, mecburi hizmetini ise Giresun Ssk Hastanesinde tamamlamıştır.(1989)
1990 yılında Ssk  Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıklarında araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 1994 yılında Çorum'a uzman olarak ataması yapılan Dr Kazim Çebi Çorum Ssk,Çorum Devlet Hastanesi ve Çorum HÜ EO Eğitim ve Araştırma Hastanesinde toplamda 27 yıl hizmet etmiştir. Çeşitli zamanlarda meslektaşları ile birlikte akademik dergilerde makalelerin oluşturulmasına katkı sağlamış, bilimsel toplantılara ve Eğitim faaliyetlerine katılmıştır.
    18 Ekim 2021 tarihinde Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamıştır.
İki çocuğu olup, yabancı dili ingilizcedir.