Hastanemizde Pediatride Acil Yaklaşımlar Sempozyumu Yapıldı
14 Ocak 2023

Çocuklar farklı anatomiye, farklı fizyolojiye ve her yaş grubunun farklı gelişim özelliğine sahip olması nedeniyle yetişkinlerden farklıdır. Bu farklılıklar pediatrik hastaya tanı koyma ve pediatrik hastanın yönetimi sürecinde bir takım zorlukları da beraberinde getirmektedir. Bu farklılıkları anlamak çoğu pediatrik acil durumları tanımak ve doğru yaklaşımı sergilemek amacıyla hastanemiz profesyonel ekip tarafından güncel bilgiler eşliğinde pediatri hemşirelerimize Pediatride Acil Yaklaşımlar Sempozyumu düzenlenmiştir.

Sempozyumda Çocuk Kardiyoloji Uzm. Dr. Bekir Yükçü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr. Öğr. Üyesi Handan Ayhan Akoğlu, Çocuk Nörolojisi Dr. Öğr. Üyesi Betül Diler Durgut, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Fatma Beşiroğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek Elifoğlu, Eğitim Sorumlusu Özge Eren, Hemşire Meltem Yalçın, Serap Gür, Hatice Lafçı, Nilüfer İlyas sunum yapmışlardır.

Hastanemiz personelinin eğitimi konusunda bundan sonra da bu şekilde  çeşitli eğitimler planlanmaktadır.

• Pediatri Sempozyum 13.jpeg
  • Pediatri Sempozyum 12.jpeg